Polica privatnosti

Naša web adresa je: https://manufaktura11.hr

Ova pravila o privatnosti primjenjuju se isključivo na web stranice koje se nalaze na manufaktura11.hr domeni.

Ovom web stranicom upravlja Manufaktura jedanaest d.o.o. koristeći i posjećujući našu internetsku stranicu i podnoseći nam vaše osobne podatke, slažete se da koristimo vaše osobne podatke kako je navedeno u ovoj politici privatnosti.

Poštujemo privatnost korisnika naše web-lokacije i prepoznajemo da kada odlučite pružiti nam informacije o sebi, vjerujete nam da ćemo s tim informacijama postupati odgovorno. Ova pravila o privatnosti sadrže važne informacije o tome kako koristimo vaše osobne podatke.

Manufaktura jedanaest d.o.o. s vašim će osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Manufaktura jedanaest d.o.o. štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Na temelju vrste korištenja možete biti u jednoj od dvije kategorije:

Posjetitelji – koristimo kolačiće na web-stranicama za:

Optimiziranje web-lokacije

S vaše IP adrese dobivamo vašu lokaciju (samo zemlju ili grad) kako bismo vam pokazali pravu jezičnu verziju naše web-lokacije.

Kupci – korisnici koji plaćaju za korištenje naše usluge.

Uz sve što radimo za korisnike, koristimo podatke vaše tvrtke (ime, adresu, OIB) za izradu računa za vas.

Podatke koje možemo prikupljati

Ponekad možemo zatražiti da nam dobrovoljno dostavite osobne podatke. Takve informacije se traže kada želite da vam pružimo informacije o našim uslugama.

Možemo prikupiti sljedeće informacije o vama:

    • Ime i prezime
    • E-mail adresu
    • Telefonski broj
    • IP adresa (jedinstveni identifikator za vaše računalo ili drugi uređaj)
    • Informacije koje nam dostavite u vezi s podnošenjem prijave za posao

Podaci koje prikupljamo na web stranici

Kao i većina online usluga koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo pružili i personalizirali uslugu, analizirali korištenje i spriječili prijevaru. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama preglednika.

Za što koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koristimo kako biste dobili informacije koje ste zatražili.

Kako bi vam pružili dodatne informacije o našem poslovanju ili uslugama za koje smatramo da bi vas mogle zanimati.

Odgovoriti na specifične upite koje možete postaviti u vezi sa uslugama poduzeća Manufaktura jedanaest.

Pružiti vam bolje načine pristupa informacijama s ove web-lokacije.

Obraditi i razmotriti vašu prijavu za posao.

Ako se odlučite uključiti u našu mailing listu, primat ćete, osim naših usluga, poruke e-pošte koje mogu uključivati ​​vijesti tvrtke, ažuriranja, povezane podatke o proizvodu ili usluzi itd.

Napomena: ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih e-poruka to možete učiniti zahtjevom na mail: info@manufaktura11.hr

Prenosimo li vaše podatke trećoj strani?

Ne predajemo ili na bilo koji način prenosimo vaše osobne podatke trećoj strani.

To ne uključuje pouzdane treće strane koje nam pomažu u upravljanju našeg poslovanja ili servisiranjem, sve dok se te strane slažu da ove informacije čuvaju kao povjerljive.

Kako štitimo vaše podatke i koliko dugo ih čuvamo?

Kako bismo osigurali sigurnost, kontinuirano razvijamo i provodimo administrativne, tehničke i fizičke sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa ili od gubitka, zlouporabe ili promjene.

Osiguravamo da se vaši osobni podaci koji su nam priopćeni čuvaju točni i ažurirani te da se čuvaju samo toliko dugo koliko je to potrebno za svrhe za koje se koriste.

Točnost

Poduzimamo sve razumne korake da osobne podatke koji su u našem posjedu ili kontroli držimo točnim, potpunim, aktualnim i relevantnim, na temelju najnovijih informacija koje ste nam stavili na raspolaganje vi i/ili klijent.

Prava pojedinaca

Da biste zatražili pristup osobnim podacima koje držimo o vama, trebate poslati svoj zahtjev u pisanom obliku na adresu e-pošte ili poštansku adresu prikazanu na dnu naše stranice. Prema važećim zakonima EU-a o zaštiti podataka, imate pravo na pristup, ispravljanje ili brisanje vaših osobnih podataka iz naših sustava, osim ako nemamo opravdane razloge za nastavak obrade. Od 25. svibnja 2018. možete imati i sljedeća prava ako posjedujemo osobne podatke o vama:

Pravo na ograničavanje obrade vaših osobnih podataka.

Pravo na povlačenje pristanka na korištenje vaših osobnih podataka.

Ako nas obavijestite da želite ostvariti bilo koje od ovih prava, odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Također ćemo obavijestiti treće strane kojima smo prenijeli vaše osobne podatke o tim promjenama.

Mlađi od 13 godina

Ova web stranica nije namijenjena niti namijenjena privlačenju djece mlađe od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od ili o bilo kojoj osobi mlađoj od 13 godina. Ako ste mlađi od 13 godina i želite postaviti pitanje ili upotrijebiti na bilo koji način koji od vas zahtijeva da pošaljete svoje osobne podatke, zatražite od roditelja ili skrbnika da to učine u vaše ime.

Vaš pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na pravila o privatnosti naših web stranica.

Izmjene ovog pravila o privatnosti

Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, u bilo kojem trenutku izmijeniti, dodati ili ukloniti dijelove iz ovih pravila o privatnosti. Potičemo vas da povremeno pregledate ovu politiku privatnosti.

Kako nas kontaktirati

Ako se vaši osobni podaci promijene ili ako imate pitanja o u vezi s ovim pravilima o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na info@manufaktura11.hr ili na adresu Nodilova 18, 10000 Zagreb.